Automatisér dine kundeindkaldelser

Gør som dine kollegaer – indkald dine kunder og skab opmærksomhed om dit værksted. Det er god forretning og sund fornuft. Book et møde og hør hvordan Autoflows kan hjælpe dig.

Hvad er Autoflows?

Autoflows trækker data fra dine faktura og identificerer hvilke kunder, der skal indkaldes igen. Autoflows udsender dagligt helt automatisk kundeindkaldelser til bl.a. service, synstjek og hjulskift.

Kunderne ledes til din online booking – og Autoflows giver dig overblik over hvem der svarer og ikke svarer på dine indkaldelser. Det gør det nemt at følge op og fastholde dine kunder.

Autoflows strukturerer også dine værkstedsdata, så du med et enkelt klik kan se din omsætning, arbejdsløn, reservedele og meget andet. Transparens og overskuelighed er vigtigt for at kunne udvikle sin forretning.

Al data kommer fra dine faktura, så du skal ikke gøre andet end du gør i dag. Det er nemt.

FRA

✓ Manglende overblik over dine kunder

✓ Manuelle eller ingen indkaldelser

✓ Manglende overblik over dine nøgletal

TIL

✓ Daglige indkaldelser og transparens omkring dine kunder

✓ Flere online bookinger og færre opkald

✓ Ét klik til dine nøgletal

Sådan virker det

Autoflows scanner automatisk dine faktura og identificerer hvem der skal retur på værksted. Kunderne indkaldes helt automatisk via sms eller email. Hver dag.

Hvad siger jeres kollegaer om Autoflows?

Open quote icon

Jeg vil anbefale Autoflows til andre virksomheder helt klart grundet indkaldelsessystemet, tidsbesparelse og online booking.

Jakob Kahr
Indehaver, Kvik Center Randers
Din Bilpartner

Open quote icon
Open quote icon

Vi havde ikke en kontinuerlig fast rutine for serviceindkaldelser. Dermed blev det tit noget manuelt og sporadisk, hvor vi med garanti har tabt nogle kunder undervejs.

Henning Christiansen
Indehaver, Kloster Biler
AutoMester

Open quote icon

Gratis prøveperiode i 30 dage

Som kædeværksted kan du prøve Autoflows gratis i 30 dage. Du indkalder kunder fra første dag. Du betaler ikke noget opstartsgebyr, og Autoflows leveres som en service. Ingen installation, ingen besværlige processer. Kom i gang i dag. Book et møde og hør mere.

Book et møde