Autoflows træningswebinar

Bliv bedre til at bruge Autoflows

31. august og 6. september 2022 kl. 14:00

Er du ny til Autoflows eller kunne du tænke dig at få genopfrisket hvordan Autoflows fungerer? Eller måske er du allerede godt i gang med at bruge Autoflows, men kunne godt tænke dig at blive superbruger?

For at hjælpe dig med at blive endnu bedre til at bruge Autoflows, inviterer vi til to 30-minutters træningswebinarer. Så uanset om du er helt grøn eller fuldkommen rutineret, er der helt sikkert værdifulde tips og tricks at hente.

Autoflows Basic

Er du ny til Autoflows? Eller synes du det er udfordrende at finde ud af hvilken funktioner i Autoflows, der er vigtigst for netop din virksomhed? Så meld dig til Autoflows Basic.

I dette 30-minutters træningswebinar gennemgår vi de forskellige sider og funktioner og ideelle arbejdsgange. Efter dette træningswebinar vil du føle dig bedre rustet til at bruge Autoflows til at til udvikle din forretning.

Autoflows Excellence

Ønsker du at arbejde proaktivt med dine kunder? Og vil du være en superstjerne til at bruge Autoflows? Så er der god grund til at melde dig til Autoflows Excellence.

I dette 30-minutters træningswebinar gennemgår vi, hvordan du arbejder proaktivt med dine kunder, øger din online booking og i det hele taget fastholder dine kunder. Efter dette træningswebinar vil du føle dig endnu bedre rustet til at bruge Autoflows i hverdagen og udnytte de mange automatiseringer Autoflows hjælper dig med.

Ved at skrive dig op til et (eller begge) træningswebinarer, er du ét skridt tættere på at få maksimalt udbytte af Autoflows og optimere dine arbejdsgange.

Autoflows Basic, Autoflows Excellence eller begge?

Autoflows Basic er til dig, som er ny bruger eller gerne vil have en lille genopfriskning på Autoflows

Autoflows Excellence er skabt til dig, der allerede bruger Autoflows men vil være superbruger!

Praktisk information

Hvor?
Webinaret afholdes online. Et link vil blive fremsendt inden webinaret starter.

Hvornår?
Autoflows Basic: 31. august 2022 kl. 14:00-14:30
Autoflows Excellence: 6. september 2022 kl. 14:00-14:30

Er du interesseret, men kan ikke deltage på denne dato?
Udfyld tilmeldingsformularen og vi sender dig et link til optagelsen af webinaret.

Mød talerne

image of Michala

Michala Røder
Head of Customer Success
mr@aganalytics.dk
+45 27 12 35 08

image of Iben

Iben Bendtsen Madsen
Customer Success Coordinator
ibm@aganalytics.dk
+45 70 20 10 75