ag analytics ⨉ FTZ

Information om Autoflows

New FTZ logo
Hvordan det fungerer FAQ Kunder Se video om Autoflows Kom i gang

Hvad er Autoflows?

Autoflows er en komplet og køreklar løsning uden opsætning, der hjælper værksteder med at automatisere manuelle og tidskrævende opgaver, såsom kundeindkaldelser til serviceeftersyn, synstjek og hjulskift.

Autoflows gør det muligt for dine kunder nemt at booke online, så du kan få et konstant flow af kunder til dit værksted og øge din indtjening.

Autoflows giver også værksteder adgang til forretningens nøgletal såsom omsætning, arbejdsløn, reservedele og meget andet i et nemt og anvendeligt overblik.

AI & Machine learning, Integrations & Connections, 360-degree customer transparency

Hvordan fungerer Autoflows:

✓ Data hentes automatisk fra værkstedets e-conomic

✓ Alle fakturaer bliver aflæst og data kategoriseres ud fra ordrelinjer så vi kan se om kunder skal retur til service, synstjek eller hjulskifte

✓ Ejerskifte tjekkes automatisk i Motorregisteret og kunder frasorteres fra indkaldelser

✓ Indkaldelser sendes ud helt automatisk via e-mail/SMS med link til at booke online

✓ Nøgletal opdeles på en overskuelig og anvendelig måde så værkstedet altid har et godt overblik over forretningen

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål til Autoflows. Du kan se dem her.

Open quote icon

Vi havde ikke en kontinuerlig fast rutine for serviceindkaldelser. Dermed blev det tit noget manuelt og sporadisk, hvor vi med garanti har tabt nogle kunder undervejs.

Henning Christiansen
Indehaver, Kloster Biler

Open quote icon
Open quote icon

Før Autoflows kom ind, der havde vi måske på en travl dag, 300-350 opkald. Nu er mængden af telefonkald reduceret med 20-30% fordi folk booker online. Det er en stor hjælp i hverdagen. Hvis vi skulle gøre det samme arbejde manuelt, så skulle vi bruge 2 timer om dagen. Det har vi simpelthen ikke tid til.

Jakob Kahr
Indehaver, Kvik Center Randers

Open quote icon

Se video om Autoflows

I den her 4-minutters video, har vi samlet de vigtigste pointer om Autoflows. Du kan hurtigt og nemt komme i gang med at sende kundeindkaldelser ud, så bliver dine kunder glade – og du sikrer dig, de kommer retur til dit værksted.

Kom i gang med Autoflows

For at komme i gang med Autoflows skal du bruge dette link så vi har dine kontaktdetaljer.

Du modtager derefter en mail med et link til at aktivere adgang til dine data i e-conomic. Du kan også finde linket her.

e-conomic beder dig tilføje en app. Du svarer ja og sender den lange bogstav/talkode retur til mr@aganalytics.dk sammen med din skiltede timepris.

Herefter er vi klar til at gå i gang med at indlæse dine data og kontakter dig så snart dit dashboard er klar. Det tager ca 7-10 hverdage.