LEDIG STILLING

Marketingkoordinator – studiejob

Vi søger en dansktalende marketingkoordinator til vores customer success team

Ansøg nu >

minus-circle

We’re no longer accepting applications for this role. Keep an eye out for new openings on our careers page.

Læser du marketing eller kommunikation? Og vil du gerne have et studiejob, der kan blive til et fuldtidsjob, når du er færdig? Så læs med her. I jobbet som vores marketing koordinator vil du blive god til at lave emailkampagner og kommunikation/marketing- flows. Du vil få god indsigt i hvordan man arbejder med leads og kunder og driver de processer og projekter, der er i en customer success afdeling i en tech virksomhed. Elsker du at skrive og holde styr på projekter og kampagner? Så vil vi gerne møde dig!

Hvad laver vi?

Vi er en tech virksomhed med kunder i hele norden, Tyskland, Italien og England. Vi leverer en unik løsning til bilbranchen til de mest prestigefyldte mærker i verden som Audi, VW, Porsche, Toyota, Seat, Peugeot, Opel, Suzuki, KIA og Citroën. Vi har travlt, og vi vokser hurtigt.

Derfor leder vi nu efter en dedikeret, stabil, og engageret medarbejder til vores voksende Customer Success team.

Om Customer Success

I Customer Success har vi kontakt til alle vores kunder, og dem passer vi på. Udover at onboarde dem på vores løsning, sørger vi for at holde dem orienterede om nye features via f.eks. nyhedsbreve, SoMe posts og masser af email-kommunikation, så de altid føler sig opdaterede. Og det er her, vi har brug for dig.

Som en del af vores Customer Success team har du primært fokus på at drive kampagner og projekter, der bidrager til at bibeholde det gode kundeforhold og skabe nye kunder fra leads. Det betyder at du hver uge vil være klar til at sende indbydende og relevante mails til vores kunder i et stabilt flow. Du elsker derfor at være både kreativ og struktureret og har gerne erfaring med at lave emails og sætte flows op, så det kører på skinner. Derudover er du selvkørende, lærenem og klar med dine egne ideer til at skabe first-in-class emails og materiale til vores kunder.

Dine opgaver

Om dig

Det er vigtigere for os at du har den rigtige indstilling og passer ind i teamet, end den rigtige erfaring. Der er rig mulighed for udvikling og ansvar.

Om os

Vi er et internationalt team af 25 medarbejdere i Danmark, Norge, Sverige og Finland, der er passionerede omkring digital transformation og værdiskabelse for vores kunder i bilbranchen. Vi bor på Højbro Plads i et cool start-up kontorfællesskab Matrikel 1, lige ved Gl. Strand Metro. Vi er et socialt team med en afslappet, uformel og humoristisk omgangstone. Vi afholder team events, fredagsmorgenmad og fredagsbar.

Arbejdstid

Forventet arbejdstid: ca. 15 timer ugentligt. Vi forventer og giver gensidig fleksibilitet i forhold til dine studier og vores spidsbelastningsperioder.

Deadline for ansøgning: Mandag 15. maj. Samtaler vil blive afholdt løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøg her: https://www.jobteaser.com/en/job-offers/10703721-ag-analytics-a-s-marketingkoordinator

Kontaktperson: Michala Røder / email: mr@aganalytics.dk / Telefon: (+45) 2712 3508.