Webinar

Automatisér dine kundeindkaldelser og sørg for at dine kunder kommer retur til dit værksted. Hver gang.

Hvornår?
TBA

Hvor?
Online

Tilmeld dig >

< Alle begivenheder

Del denne begivenhed


Vidste du at du både kan få dine kunder til at vende retur til dit værksted og spare tid på manuelle opgaver? Kom med på webinar og hør hvordan!

Hvis du også drømmer om at øge antallet af servicebookinger og få flere kunder til at vende retur på værksted år efter år, så er du på rette spor. Ingen ønsker at spilde tid og penge på manuelle opgaver, såsom at ringe til alle kunder og minde dem om at booke deres næste service. Heldigvis har vi en løsning, som allerede har gjort en forskel for over 150 frie værksteder i Danmark.

Autoflows bruger dine fakturadata til at sende automatiske indkaldelser om service, dækskifte og synstjek til dine kunder.

Deltag i dette gratis webinar og lær, hvordan Autoflows hjælper bilværksteder med at:

  • Identificere 25 % flere kunder, der har brug for service, ved at trække data fra dine fakturaer. Der er altså ingen grund til at identificere kunderne manuelt.
  • Sende automatiske indkaldelser via e-mail og SMS. På den måde når du ud til flest mulige kunder
  • Reducér antallet af indgående telefonopkald, og gør det nemt for dine kunder at booke online. Det er god fornuft
  • Få et overblik over de kunder, der kan følges op på

Dette webinar er en fantastisk mulighed for at lære, hvordan man prøver Autoflows helt risikofrit. Kom og hør hvordan Autoflows har hjulpet 150+ frie værksteder i Danmark med at øge antallet af værkstedsbesøg, reducere antallet af telefonopkald og spare tid på manuelle opgaver.

Tilmeld dig gratis nu for at sikre dig en plads.

Taler

image of Michala Røder

Michala Røder

Head of Customer Success
+45 27 12 35 08
mr@aganalytics.dk

image of Peter Hansen

Peter Hansen

Commercial Manager
+45 31 19 56 55
ph@aganalytics.dk

Tilmeld dig her

Udfyld registreringsformularen nedenfor, så sender vi et link til at deltage i live-webinaret. Kan du ikke deltage live? Udfyld formularen alligevel, så sender vi dig en optagelse af webinaret.