WEBINAR

Nå dit CEM mål via opfølgning efter udlevering

16. maj 2023 kl. 10.00

Se optagelsen >

Kunder der får en opfølgning er mere tilfredse

At sørge for kunderne får en opfølgning efter udlevering kan betyde forskellen på at nå i mål eller ej på CEM. Se bare forskellen på CEM scoren nedenfor:

Måske har du allerede hørt om vores opfølgningsmodul hvor vi automatisk identificerer de kunder der skal have en opfølgning før de modtager CEM spørgeskemaet? Vi har netop lanceret en opdatering af modulet med nye muligheder og features som vi gerne vil fortælle dig om!

CEM opfølgningsmodulet:

  • Identificerer automatisk de kunder der skal have en opfølgning
  • Giver mulighed for at følge op på kunden før de modtager CEM spørgeskemaet
  • På den måde kan man via opfølgningen tage hånd om evt. misforståelser eller uindfriede forventninger som ellers ville have resulteret i en lav CEM score
  • I kan selv foretage opfølgningerne igennem modulet, eller få ag analytics til at gøre det for jer

Vil du høre mere? Kom med på vores gratis webinar hvor du får muligheden for at lære mere om hvordan opfølgningsmodulet kan hjælpe dig med at forbedre din opfølgning og dermed nå dine CEM mål. Vi vil også fortælle mere om de nye muligheder og features som vi netop har lanceret!

Kan du ikke se tilmeldingsformularen? Klik på knappen i nederste venstre hjørne, aktiver alle cookies og genindlæs denne side.


Om Autoflows

Autoflows er en plug-and-play service, der hjælper dig med at påminde og informere dine eftermarkedskunder med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt. Autoflows integrerer med dit DMS-system og andre datakilder og bruger AI og prediktiv analyse til at sende personlige og rettidige indkaldelser, påmindelser og opfølgninger til kunderne for forskellige tjenester, såsom service, hjulskift, synstjek osv. Autoflows hjælper forhandlere med at øge kundeloyalitet, effektivitet og omsætning, og bruges allerede af 373 danske bilforhandlere.

Om ag analytics

ag analytics er en auto-tech virksomhed, som arbejder med automatisering af kundeindkaldelser og kundetilfredshed. Virksomheden er i 2022 Børsen Gazelle for 4. gang i træk og sælger vores løsning, Autoflows, i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland og England. ag analytics består af 25 medarbejdere med højt specialiseret viden indenfor AI og machine learning.


Praktisk information

Hvor?
Webinaret afholdes online. Et link vil blive fremsendt inden webinaret starter.

Hvornår?
16. maj 2023 kl. 10.00-10.45

Er du interesseret, men kan ikke deltage på denne dato?
Udfyld tilmeldingsformularen og vi sender dig et link til optagelsen af webinaret.

Mød talerne

image of Kasper Lykke Pedersen

Kasper Lykke Pedersen
Partner, ag analytics
klp@aganalytics.dk
+45 42 23 80 44

image of Lasse Agner

Lasse Agner
Consultant, ag analytics
klp@aganalytics.dk
+45 42 23 80 44