Webinar

Fremtidens bilforretning: Forventninger, best practices og strategier

Med René Tønder, futurist og strategisk rådgiver i autobranchen

Hvornår?
27. juni 2024
11:00 – 12:00 (CET)

Hvor?
Online

Tilmeld dig >

< Alle begivenheder

Del denne begivenhed


Hvordan kan bilforhandlere og OEM’er navigere i en branche i hastig forandring?

Udviklingen i bilbranchen, både for salg og eftermarked, går hurtigere end nogensinde før. Og det er store ændringer vi oplever. Men måske det bare lige er begyndt. Det bliver af afgørende betydning for fremtidens bilforhandler/værksted at forholde sig strategisk til udviklingen i branchen. Ikke blot for at overleve de store omvæltninger, men selvfølgelig også for at prøve at profitere af dem.

Deltag og mød René Tønder, kendt analytiker og kommentator af bilbranchen i Danmark og internationalt. Han vil dele sine skarpe og indimellem kontroversielle vurderinger af den fremtidige udvikling i branchen, både hvad angår teknologi, forretningmodeller og strukturelle forhold.

Deltag i vores gratis webinar og hør René Tønders forventninger til bilforhandleren/værkstedet i 2030.

  • Bæredygtige forretningsmodeller: Har vi en fremtidssikker forretningsmodel? Hvilke strategier kan vi anvende for at omdanne vores nuværende ressourcer og kundebase til bæredygtig forretning og loyale kunder?
  • Investeringstrategier i usikre tider: Nye mærker, brugte biler, værkstedstjenester… I en fremtid præget af usikkerhed, hvilke investeringsmuligheder har bilforhandlere? Hvad er de vigtigste indtægtskilder?
  • Forhandler og OEM/NSC-synergi: Hvordan vil samarbejdet mellem forhandlere og OEM’er/Nationale Salgsselskaber se ud i fremtiden? Hvordan vil forhandlerens rolle i værdikæden udvikle sig?
  • Rentabilitet i autobranchen – best practices på forhandlerniveau: Succeshistorier fra bilforhandlere, der har øget rentabiliteten betydeligt. Hvordan arbejder de? Hvad er det, der gør en forskel i dag?

Mød eksperterne: Mads Nør Lauvring, Adm. Direktør hos Karvil Biler A/S, vil også dele sine erfaringer og give et indblik i, hvordan man kan opnå succes i branchen.

Vi glæder os til at se dig til et spændende webinar om bilbranchens fremtid. Tilmeld dig gratis nu for at sikre dig en plads!

Om René Tønder: Brancheanalytiker René Tønder ejer og er direktør for analysefirmaet AutoInc. René er futurist og strategisk rådgiver i autobranchen, hvor han med erfaring fra alle led i autobranchens værdikæde, både fra ledelses- og bestyrelsesposter, bidrager med at bringe indsigt i fremtidige trends og konkrete strategiske mål for branchen. Du kan i øvrigt følge René Tønder på LinkedIn.

Taler

image of René Tønder

René Tønder

Ejer og direktør, AutoInc.
rene@toender.org
linkedin

image of Nicholas Malcolm

Nicholas Malcolm

CEO & Partner
+45 30 99 14 21
nm@aganalytics.dk

image of Mads Nør Lauvring

Mads Nør Lauvring

Adm. Direktør, Karvil Biler
mnl@karvil.dk

image of Marc Bauer

Marc Bauer

Partner
+45 30 99 14 24
mbs@aganalytics.dk