WEBINAR

Brug plug-and-play automatiseringer
til at vækste dit eftermarked

7. juni 2023 kl. 11.00

Tilmeld dig >

Er du klar til at løfte din forretning til næste niveau?

Ønsker du at booste din omsætning gennem automatiske og daglige invitationer til dine kunder, så de husker at komme retur på værksted? Vil du skabe glade og loyale kunder, der kommer igen og igen? Og vil du gerne spare tid og penge med smartere arbejdsgange og systemer?

Hvis ja, så er dette webinar lige noget for dig!

I dette webinar vil du høre, hvordan Autoflows kan hjælpe dig med at optimere dit eftermarked fra A til Z. Autoflows er en revolutionerende løsning, der gør hele kunderejsen nemmere, hurtigere og bedre – både for dig og dine kunder.

Med Autoflows kan du:

  • Sende automatiske og relevante indkaldelser, der øger din konvertering og kundetilfredshed
  • Spare 2 timers manuelt arbejde om dagen
  • Aktivere 25% flere kunder
  • Opnå 70% serviceloyalitet

Autoflows er ikke bare ønsketænkning – det er en plug-and-play løsning der i praksis. 373 bilforhandlere i Danmark bruger allerede Autoflows i dag, og har oplevet markante forbedringer i deres virksomhed.

Vil du være en af dem?

Så tilmeld dig dette webinar i dag, og lær, hvordan du kan bruge Autoflows til at vækste dit eftermarked.

Kan du ikke se tilmeldingsformularen? Klik på knappen i nederste venstre hjørne, aktiver alle cookies og genindlæs denne side.


Om Autoflows

Autoflows er en plug-and-play service, der hjælper dig med at påminde og informere dine eftermarkedskunder med det rigtige budskab på det rigtige tidspunkt. Autoflows integrerer med dit DMS-system og andre datakilder og bruger AI og prediktiv analyse til at sende personlige og rettidige indkaldelser, påmindelser og opfølgninger til kunderne for forskellige tjenester, såsom service, hjulskift, synstjek osv. Autoflows hjælper forhandlere med at øge kundeloyalitet, effektivitet og omsætning, og bruges allerede af 373 danske bilforhandlere.

Om ag analytics

ag analytics er en auto-tech virksomhed, som arbejder med automatisering af kundeindkaldelser og kundetilfredshed. Virksomheden er i 2022 Børsen Gazelle for 4. gang i træk og sælger vores løsning, Autoflows, i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Italien, Tyskland og England. ag analytics består af 25 medarbejdere med højt specialiseret viden indenfor AI og machine learning.


Praktisk information

Hvor?
Webinaret afholdes online. Et link vil blive fremsendt inden webinaret starter.

Hvornår?
7. juni 2023 kl. 11.00-11.30

Er du interesseret, men kan ikke deltage på denne dato?
Udfyld tilmeldingsformularen og vi sender dig et link til optagelsen af webinaret.

Mød talerne

image of Marc Bauer

Marc Bauer
Partner, ag analytics
mbs@aganalytics.dk
+45 30 99 14 24